Az alapoktól a csúcsig!

Üdvözöllek! Hanzl Bence vagyok pénzügyi tanácsadó, fiókvezető.

Aki ismeri a szolgáltatásom, a személyem az tudja, hogy a fenti mondat mind a munkámra, mind az életemre teljes mértékben helytálló. Rengetegen irigylik az életben a sikereket, a csillogást, azonban annak az árát kevesen fizetnék meg. Mindenki milliomos akar lenni ma Magyarországon, de kényelmetlen számukra a racionális pénzkezelés. Szóval ha te azok közé tartozol, akik tennének egy biztos jövőért és megélhetésért a legjobb helyen jársz.

Sikereket akarok elérni úgy, hogy közben másokat is magasra emelek akár ügyfélként, akár munkatársként. Hitvallásom, hogy az életünket, ahogy a házunkat csak és kizárólag biztos alapokra szabad építeni. Hiszek benne, hogy a minőségi konzekvens munkával hosszútávon bármilyen cél elérhető.

Egy tudatos pénzügyi tervezéssel bárki megváltoztathatja az életét.

Márpedig a tudatos építkezés az alapoknál kezdődik:

“Ha tehetném, odaírnám, hogy “biztosítva” minden viskó kapuja fölé és minden értékes emberi gondolat fölé. Mert a biztosítás igazán nem nagy ár azért, hogy a családok megmenekülhessenek a katasztrófától, amely örökre összeroppanthatja őket. Az a feladatunk, hogy megelőzzük, megakadályozzuk ezeket a katasztrófákat, amelyek nemcsak az egyén boldogságát, de egy nemzet egészségét és erejét is megtörhetik, a katasztrófákat melyek akkor következnek be, amikor a kenyérkereső meghal a családi boldogság törékeny hajója léket kap és az asszonyok, a gyerekek támasz nélkül sorsukra hagyottan sodródnak egy barátságtalan világ sötét vizein” – Winston Churchill

A teljes magyar lakosság kevesebb, mint 10%-a rendelkezik teljeskörű balesetbiztosítással. Bármilyen komolyabb baleset esetén az egész élethelyzetük megváltozna, életük kártyavárként omlana össze . A lakáshitelt igénylők nagy része nem rendelkezik kockázati életbiztosítással, így folyamatosan veszélyeztetik családjuk hajléktalanságát. Ma országunkban népbetegség a daganatos megbetegedés, az állandó stresszhelyzetek folyamatosan magukban hordozzák a kiemelt betegségeket. Mégis manapság tabu ezekről a biztosításokról korrekten, részletesen beszélgetni a piacon az ügyfelekkel.

Egy olyan piacot választottam, amely tele van fekete bárányokkal és ügyeletes “okosokkal”. Ahol mindenki gyorsan akar meggazdagodni az ügyfelek érdekein teljesen átnézve. Ez részben nehezíti, részben könnyíti a mindennapi munkám.

Hiszen egy olyan piacon, ahol sok a negatív tapasztalat könnyebb kiemelkedni azzal a szemléletmóddal és hozzáállással, amely által az ügyfelek érdekeit nézve egy win-win szituáció jön létre. Az ügyfelek elégedettsége a legértékesebb ajánlólevél, amivel egy tanácsadó rendelkezhet.

Jelenleg 1 Marketinges és 3 Pénzügyes szakmával rendelkezem. 2018-ban Európa egyik legjobb területi vezetőségében az ‘Év tanácsadója’, 2019-ben ‘Fiókvezető’ lettem. Megtisztelő, hogy folyamatos jelleggel olyanok oktatnak engem, akik példaképek számomra.

Szolgáltatásom teljesen ingyenes, piaci közvetítőként teljes mértékben jutalékból élek. Ennek örülök, hiszen ha valahol tudok segíteni ott honorálják a munkám, ahol ez nem sikerül ott pedig teljesen jogosan semmilyen juttatást nem kapok. Közel 1,5 éve ezen a területen dolgozom vállalkozóként, nekem ez a munka a megélhetésem. Éppen ezért csak és kizárólag a legmagasabb színvonalon vagyok hajlandó elvégezni a munkám!

Az alábbi szakterületeken tudok segíteni neked:

Banki szektor (Hitelezés, Ingyenes folyószámla)

Biztosítások (Vagyon, Személy, Vállalati)

Lakástakarékpénztár (Régi és új típusú szerződések)

Megtakarítások és Befektetések (rendszeres, egyösszegű – minden célra a legoptimálisabb)

Nyugdíj szektor (Szerződések 20%-os állami támogatással és egyéb bónuszokkal)

Állami szektor (Adókedvezmények, állami támogatások)

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen találkozol velem egy 1-1,5 órás találkozóra, ahol teljesen megvizsgálom a pénzügyeid. Majd azt egy szakértő csapat javaslatára optimalizálom is neked egy második alkalommal.

Kérlek írj nekem bizalommal ezen az üzleti vagy pedig a magán oldalamon. Azonnali gyors kérdés esetén pedig hívj nyugodtan a + 36 30 175 6764 telefonszámon. 🙂

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Keress fel kérdéseiddel

Amennyiben bármilyen pénzügyi kérdés felmerülne benned vagy úgy érzed, hogy segíteni tudok neked keress fel nyugodtan az alábbi űrlapon. Személyesen én foglak felkeresni, hogy válaszoljak a kérdéseidre, segítsek a pénzügyi céljaid elérésében.

Mikben tudok segíteni? – Szolgáltatásaim a lenti gombon keresztül éred el teljeskörűen.

Kapcsolat