Ambíciók
Mit tudunk tenni ahhoz, hogy elérjük középtávú céljainkat?
Érdekel
Gondoskodás
Miképp biztosítható gyermekünk kiszámítható jövője?
Érdekel
Tervezés
Nyugodt és kiszámítható nyugdíjas évek?
Érdekel
Previous slide
Next slide

Az én történetem

Hanzl Bence vagyok – Vezető, Pénzügyi szakember, Vállalkozó

Azonban nem volt ez mindig így, ez az én történetem:

Világéletemben szülővárosomban Keszthelyen vagy annak vonzáskörzetében éltem. Itt végeztem a tanulmányaim, itt szereztem meg a Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskolában mind az érettségim, mind pedig a marketing- és reklámügyintéző végzettségem. Úgy gondoltam, hogy én leszek Magyarország egyik legmenőbb marketingese hosszútávon, majd 7 hónap munkanélküliség után a valóság beadta számomra a számlát és elhelyezkedtem a keszthelyi Tescoban árufeltöltőként. Komoly törés volt az életemben, a fellegekből a padlóra zuhanásként éltem ezt meg. Megfogadtam azonban, hogy bármibe fogok életem során azt a lehető legmagasabb minőségben szeretném elvégezni.

Kezdetek:

Életem talán egyik legmeghatározóbb időszakát töltöttem el ott. Rengeteget tanultam a kereskedelemről, az emberekkel való kommunikációról, együttműködésről. Egy nagy vállalat legkisebb fogaskerekeként közel fél évig éjszakai műszakban pakoltam napról-napra az üdítőket és ásványvizeket, amelyeket természetesen másnapra teljesen “leraboltak” a vevők. 

Ekkoriban a kiutat az életemben az jelentette, hogy folyamatos jelleggel önfejlesztő és vállalkozói témájú könyveket olvastam és videókat néztem. Vállalkozói hozzáállásomnak és szorgalmamnak köszönhetően az éjszakai létnek vége lett és leltározással kezdtem foglalkozni. Itt jóval nagyobb felelősségem volt és sokkal inkább az eszemből, mint a fizikai teljesítményemből kellett élni.

Változás:

Aztán eljött a távozás ideje és bár a mai napig nagyon hálás vagyok utólag visszanézve jókor léptem meg ezt a váltást. Gyakorlatilag jóval tapasztaltabb emberként most már az összes létező olyan kereskedelmi egységbe beadtam az önéletrajzom, ahol el tudtam volna magam képzelni.  Végül több ajánlat közül a KIK-re esett a választásom, na nem a jó fizetés vagy a rugalmasság miatt, hanem tudtam hogy olyan vezetőtől tanulhatok, aki több mint 10 éves vezetői munkatapasztalattal rendelkezik. 

Mivel itt csak 6 órás munkabeosztásban alkalmaztak így mellette a keszthelyi OBI-ban dolgoztam másodállásban takarítóként. Ebben a munkakörben értettem meg igazán, hogy mekkora különbség van teljesítmény és teljesítmény között, amikor egy trehányabb kolléga után kellett másnap takarítanom. Ezzel párhuzamosan elkezdtem a pénzügy-számviteli ügyintéző képzést és megszereztem a 2. szakmámat ezzel. 

Ideális munka:

A szakma elvégzése utána kilátásba került, hogy Ausztriába tudok menni dolgozni takarítóként, ami lényeges anyagi előrelépést jelentett volna az életemben. Gyakorlatilag néhány napon múlt, hogy nem vett teljesen más irányt vegyen az életem, mint ahol most tartok. Ezt azonban keresztülhúzta egy olyan lehetőség, amelyre mindig is vágytam. Irodai munka, emberekkel való foglalkozás, folyamatos kommunikáció. Mentor lettem a Meló-diáknál és itt tanultam ki rengeteg dolgot, amelyet a mai napig használok. 

Teljesen új távlatokat nyitott meg a fejemben és szentül hittem, hogy hosszú évekig annak a csapatnak a kötelékében leszek. Napi 10-12 órát fókuszáltan ezzel a munkával foglalkoztam, ami akkoriban az eredményeken is meglátszott. Aztán jött az életemben egy lehetőség, amely minden eddigit elhomályosított. Pénzügyekkel kezdtem foglalkozni másodállásban és rögtön beleszerettem ebbe a világba. 

Küldetés megtalálása:

25. születésnapomon a Magyar Nemzeti Bank független biztosításközvetítői képzésén ültem, majd 3 hét múlva megszereztem a munkavégzéshez szükséges szakmát. Belevetettem magam a munkába, heteken keresztül egész nap banki és biztosítói termékekről, azok feltételeiről olvastam. Tudtam, hogy megtaláltam azt amit hosszú éveken keresztül kerestem és nem akartam elereszteni már többé azt. Ez lett a főállásom, ebből élek gyakorlatilag 2018. júniusa óta. 1 év múlva már vezetői szintet sikerült elérnem, gyakorlatilag azóta tartok termékszakmai oktatásokat is. 

Rengeteg embernek sikerült már segítenem, köztük több értékes olyan embert ismertem meg, akikkel igazán megtisztelő együtt dolgozni. Folyamatosan képzem magam, újabb és újabb emberekkel veszem körbe magam, akiktől tudok tanulni. A Fiatal Vállalkozói Összefogás Egyesület alelnökeként fontos számomra, hogy kezdő vállalkozóknak segítsek, illetve mivel már lehetőségem van rá a jótékonykodás is megjelent az életemben.

Szeretek másoknak segíteni és a munkám révén olyan értéket tudok teremteni, amely találkozik azzal az elképzeléssel, amit a számomra tökéletes munkáról elképzeltem. Bízom benne, hogy jobban meg tudtál ismerni ezen bemutatkozó által.

Küldetésem: Alapoktól a csúcsig!

Aki ismeri a szolgáltatásom, a személyem az tudja, hogy a fenti mottó mind a munkámra, mind az életemre teljes mértékben helytálló. Rengetegen irigylik az életben a sikereket, a csillogást, azonban annak az árát kevesen fizetnék meg. Mindenki milliomos akar lenni ma Magyarországon, de kényelmetlen számukra a racionális pénzkezelés. Szóval ha te azok közé tartozol, akik tennének egy biztos jövőért és megélhetésért a legjobb helyen jársz.

Sikereket akarok elérni úgy, hogy közben másokat is magasra emelek akár ügyfélként, akár munkatársként. Hitvallásom, hogy az életünket, ahogy a házunkat csak és kizárólag biztos alapokra szabad építeni. Hiszek benne, hogy a minőségi konzekvens munkával hosszútávon bármilyen cél elérhető bárki számára.

Egy tudatos pénzügyi tervezéssel bárki megváltoztathatja az életét, bárki elérheti a céljait.

Márpedig a tudatos építkezés az alapoknál kezdődik:

“Ha tehetném, odaírnám, hogy “biztosítva” minden viskó kapuja fölé és minden értékes emberi gondolat fölé. Mert a biztosítás igazán nem nagy ár azért, hogy a családok megmenekülhessenek a katasztrófától, amely örökre összeroppanthatja őket. Az a feladatunk, hogy megelőzzük, megakadályozzuk ezeket a katasztrófákat, amelyek nemcsak az egyén boldogságát, de egy nemzet egészségét és erejét is megtörhetik, a katasztrófákat melyek akkor következnek be, amikor a kenyérkereső meghal a családi boldogság törékeny hajója léket kap és az asszonyok, a gyerekek támasz nélkül sorsukra hagyottan sodródnak egy barátságtalan világ sötét vizein” – Winston Churchill

A teljes magyar lakosság 7%-a rendelkezik teljeskörű balesetbiztosítással. Bármilyen komolyabb baleset esetén az egész élethelyzetük megváltozna, életük kártyavárként omlana össze . A lakáshitelt igénylők nagy része nem rendelkezik kockázati életbiztosítással, így folyamatosan veszélyeztetik családjuk hajléktalanságát. Ma országunkban népbetegség a daganatos megbetegedés, az állandó stresszhelyzetek folyamatosan magukban hordozzák a kiemelt betegségeket. Mégis manapság tabu ezekről a biztosításokról korrekten, részletesen beszélgetni a piacon az ügyfelekkel.

Mi motivál, miért ezzel foglalkozom?

Egy olyan piacot választottam, amely tele van fekete bárányokkal és ügyeletes “okosokkal”. Ahol mindenki gyorsan akar meggazdagodni az ügyfelek érdekein teljesen átnézve. Ez részben nehezíti, részben könnyíti a mindennapi munkám.

Hiszen egy olyan piacon, ahol sok a negatív tapasztalat könnyebb kiemelkedni azzal a szemléletmóddal és hozzáállással, amely által az ügyfelek érdekeit nézve egy win-win szituáció jön létre. Az ügyfelek elégedettsége a legértékesebb ajánlólevél, amivel egy tanácsadó rendelkezhet.

Szolgáltatásom teljesen ingyenes, piaci közvetítőként teljes mértékben jutalékból élek. Ennek örülök, hiszen ha valahol tudok segíteni ott honorálják a munkám, ahol ez nem sikerül ott pedig teljesen jogosan semmilyen juttatást nem kapok. Több, mint 3 éve ezen a területen dolgozom vállalkozóként, nekem ez a munka a megélhetésem. Éppen ezért csak és kizárólag a legmagasabb színvonalon vagyok hajlandó elvégezni a munkám.

Az alábbi szakterületeken tudok segíteni neked:

Banki szektor (Hitelezés, Ingyenes folyószámla)

Biztosítások (Vagyon, Személy, Vállalati)

Lakástakarékpénztár (Régi és új típusú szerződések)

Megtakarítások és Befektetések (rendszeres, egyösszegű – minden célra a legoptimálisabb)

Nyugdíj szektor (Szerződések 20%-os állami támogatással és egyéb bónuszokkal)

Állami szektor (Adókedvezmények, állami támogatások)

Végzettségeim

Marketing- és reklámügyintéző

Pénzügy-számviteli ügyintéző

Független biztosításközvetítő

Független hitelközvetítő

Sikereim

2018. Karrierkezdet

2018. Év Tanácsadója

2019. Vezető

Céljaim:

  • Több, mint 1000 embernek segíteni a pénzügyi céljai elérésében
  • Folyamatos edukálás, hogy mindenkinek érthető legyen a pénzügyi világ
  • Balaton környékén a pénzügyi tudatosság teljes megreformálása
  • Minden ügyfélnek teljeskörű védelmet nyújtani váratlan helyzetekre
  • Folyamatosan értéket közvetíteni a munkám által
  • 80+ fős pénzügyi tanácsadói csapat felépítése
  • Teljes anyagi függetlenség elérése

Keress fel kérdéseiddel

Amennyiben bármilyen pénzügyi kérdés felmerülne benned vagy úgy érzed, hogy segíteni tudok neked keress fel nyugodtan az alábbi űrlapon. Személyesen én foglak felkeresni, hogy válaszoljak a kérdéseidre, segítsek a pénzügyi céljaid elérésében.

Mikben tudok segíteni? – Szolgáltatásaim a lenti gombon keresztül éred el teljeskörűen.

Kapcsolat