Ambíciók
Mit tudunk tenni ahhoz, hogy elérjük középtávú céljainkat?
Érdekel
Gondoskodás
Miképp biztosítható gyermekünk kiszámítható jövője?
Érdekel
Tervezés
Nyugodt és kiszámítható nyugdíjas évek?
Érdekel
Previous slide
Next slide

Mi mindenben tudok segíteni?

Vagyonvédelem

Nehezen megszerzett vagyonunk védelme fontos feladat.
A lakásunk és autónk biztosítása nélkülözhetetlen a mai világban. Mikre kell figyelni és mik a buktatók egy-egy ilyen biztosítás típusnál?

Ezekkel foglalkozom:

- Lakásbiztosítás
- Ingóság biztosítás
- Kötelező
- CASCO

Személyvédelem

Mindenki életében a legnagyobb kincs az cselekvőképesség és az egészség. Mit tehetünk azért, hogy ne omoljon össze kártyavárként az életünk egy-egy váratlan esemény hatására?

Ezekkel foglalkozom:

- Balesetbiztosítás
- Egészségbiztosítás
- Kockázati életbiztosítás

Tőke felépítése

Céljaink érdekében folyamatosan tennünk kell. Azonban sok buktató van az ilyen szerződéseknél.
Mi alapján érdemes választani?

Ezekkel foglalkozom:

- Megtakarítások
- Hitelek

Vagyonkezelés

Ez a legkellemesebb része életünknek. Amikor arról kell törnünk a fejünket, hogy miképp csináljunk pénzből pénzt. Mit kezdjünk, ha nagyobb összegre tettünk szert, hogyan tud a pénz nekünk dolgozni?

Ezekkel foglalkozom:

- Egyösszegű befektetések
- Vállalati pénzügyek

Elemzés

Első lépésként egy találkozó keretében mindig megvizsgáljuk anyagi helyzeted és megnézzük miben tudunk segíteni. Hiszen, ahogy egy házat, úgy mindenki pénzügyi életét csak stabil alapokra érdemes építeni. Erre a találkozóra semmilyen szerződéssel nem is készülünk a számodra. Itt inkább egymás megismeréséről szól a találkozó mind szakmailag, mind emberileg.

Kiértékelés

A felvett adatok alapján megversenyeztetjük a pénzügyi piacot és személyre szabottan kiválasztjuk a legmegfelelőbb ajánlatokat neked. Így nem kell felesleges köröket futnod és mi elhozzuk neked a legjobb megoldásokat, amikből közösen kiválasztjuk a legjobbat. Foglalkozhatsz a mindennapos teendőiddel és levesszük ezt a terhet a válladról és segítünk.

Tanácsadás

Egy második találkozón, egy tanácsadás keretében részletesen bemutatjuk ezeket a megoldásokat számodra. Itt teljeskörű tájékoztatást kapsz és érteni fogod, hogy mit és miért ajánlunk. Amennyiben együttműködünk megtesszük az első közös lépéseket pénzügyi céljaid és az anyagi biztonságod eléréséhez. 

Szerviz szolgáltatás

A mi szolgáltatásunk nem csak a szerződéskötésig terjed, hanem hosszútávon együttműködünk ügyfeleinkkel. Így folyamatos jelleggel egyeztetünk és monitorozzuk, hogy haladsz a kitűzött célok felé. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne azokra mind válaszolok és a megkötött szerződések mellé megkapsz engem, mint a te személyes pénzügyi szakembered.

Keress fel kérdéseiddel

Amennyiben bármilyen pénzügyi kérdés felmerülne benned vagy úgy érzed, hogy segíteni tudok neked keress fel nyugodtan az alábbi űrlapon. Személyesen én foglak felkeresni, hogy válaszoljak a kérdéseidre, segítsek a pénzügyi céljaid elérésében.

Mikben tudok segíteni? – Szolgáltatásaim a lenti gombon keresztül éred el teljeskörűen.

Kapcsolat